Koud Serveren Open Air, toegang gratis
Koud Serveren Open Air

De line-up van koud serveren open air 2017

Cassandria

Cassandria

(Aannemersbedrijf van Gorp Stage 12:00 - 12:30)

Cassandria is een symfonische metalband.
“We spelen covers van onder andere Delain, Within temptation en After forever en willen ons repertoire in de toekomst nog uitbreiden. Ook is er ambitie voor eigen werk”

https://www.facebook.com/cassandriaband/?fref=ts
 

Integrated Fuel

Integrated Fuel

(BPG Jac Klijn Mainstage 12:30 - 13:15)

Integrated Fuel is een driemansformatie bestaande uit Roy, Paul en Zangeres Loïs, zij combineren eigen werk met covers uit de Top 40, overgoten met een stevig Rocksausje zoals zij zelf zeggen.

https://www.facebook.com/Integrated-Fuel-343791086053/?fref=ts

Rauw

Rauw

(BPG Jac Klijn Mainstage 13:30 - 14:15)

RAUW? is in eerste instantie begonnen als begeleidingsband voor een auditie aan de Rockacademie. Na deze succesvolle auditie besloten de bandleden om door te gaan in deze formatie. RAUW? bestaat uit vijf ervaren muzikanten.
Jessy Hooijmaijers - Vocals
Jelle van der Pol - Guitar
Casper Kroot - Keys
Stevie van der Mierden - Bass
Cerano Maas - Drums
Het repertoire bestaat uit klassiekers en guilty pleasures. Deze prettige mix zorgt altijd voor een feestje!

The Difference

The Difference

(Aannemersbedrijf van Gorp Stage 14:15 - 14:45)

Het jongste bandje in leeftijd wat ooit speelde op Koud Serveren Open Air is terug om te laten zien en horen wat ze allemaal bereikt hebben in 5 jaar. Het was namelijk in 2012 dat de toen zeer jeugdige band The Difference op Mainstage stond voor een volle tent.Het jongste bandlid was toen 12 jaar!!

De zeskoppige band bestaat uit; Remco Klerks (drums), Hidde van Brouwershaven (basgitaar), Tijn Schellekens (gitaar), Bob van den Elshout (gitaar) , Fleur Heijne (zang)
Zo stonden ze o.a. op het Pleinfestival Kaatsheuvel, Koud Serveren open Air, Borkpop, Borktotaal, Straattheater Waalwijk, Concert Vrienden van Katoen in de Mads, Crossroads, Wollukstock 2015/2016, Gildenbond Kaatsheuvel, Extase Tilburg en meerdere cafe’s/ braderieën.
Het repertoire bestaat o.a. uit Anouk, Pretty Reckless, Led Zeppelin, Foo Fighters, Golden Earring en Joan Jett & the blackhearts .
http://thedifferenceband.nl/

The Devil's Amp

The Devil's Amp

(BPG Jac Klijn Mainstage 14:45 - 15:30)

The Devil's Amp is een 4 mans Metalband met een vleugje stoner, bestaande uit Dave, Daniël, Thom en Erik. Geïnspireerd door Bands als Red Fang, Volbeat, Metallica en Queens of the stone age zijn zij op deze editie van Koud Serveren de aangewezen metalband die de speakers behoorlijk zullen uittesten.

https://www.facebook.com/thedevilsamp/

Edjahcation

Edjahcation

(Aannemersbedrijf van Gorp Stage 15:30 - 16:15)

Edjahcation is een reggaeband met een eigen repertoire. De 6 mans formatie speelt nummers als Rumours, Conscious Man en Reggae Music. Ze maken reggae om het publiek te laten dansen, feesten en vrij te voelen maar  brengen soms ook een serieuze boodschap.

https://www.facebook.com/edjahcation.reggae/

Bop Tonight

Bop Tonight

(BPG Jac Klijn Mainstage 16:15 - 17:15)

Op herhaling, de door de bezoekers best gewaardeerde act van Koud Serveren Open Air in 2016. De Rock and  Roll band die mainstage wederom gaat betreden, tijd om weer eens lekker uit je bol te gaan met Bop Tonight. Pure muziek met een heerlijke contrabas on stage.


http://www.boptonight.nl/

Coastline

Coastline

(Aannemersbedrijf van Gorp Stage 17:15 - 18:00)

Coastline is een hagelnieuwe rockband uit de regio Drunen. De muziek die de band maakt kan worden omschreven als ‘Alternative rock’ gecombineerd ...met een tikkeltje elektronisch. De sound doet denken aan bands als Pvris, Paramore en Against The Current.

https://www.facebook.com/coastlineweare/?fref=ts

Wayward

Wayward

(BPG Jac Klijn Mainstage 18:00 - 19:00)

Na een jaar afwezigheid zijn ze terug! Wayward gaat voor zijn 4e optreden op Koud Serveren Open Air. WayWard is een Brabantse kick-ass rockcoverband. Pearl Jam, Triggerfinger, U2, Kings of Leon, Foo Fighters zijn namen die voorbij komen. Maar ook nummers van Anouk, Alanis Morissette en Skunk Anansie passeren de revue. Maar wat te denken van nummers van Duffy, Lorde en Rihanna…Alles steeds op de WayWard manier met een eigen rauwe sound. De publiekslieveling is op veler verzoek gevraagd om de tent nog maar eens plat te spelen....dat gaat zeker lukken!!

http://www.waywardonline.nl/

Daedalus Down

Daedalus Down

(Aannemersbedrijf van Gorp Stage 20:15 - 21:00)

Daedalus Down is een alternative metal project opgezet door leden van de voormalige nederlandse  rock-/metalbands Hellisphear en Bläktorium. Een lekker heftig einde aan het programma van het "Aannemersbedrijf van Gorp Stage", voor het eerst op Koud Serveren Open Air en niet voor het laatst????

Bezetting:
Jeroen Gilhuys - Guitar & Vocals
Gerwin Crielaard - Guitar
Danae Koenen - Bass
Niels van Mierlo - Drums

https://www.facebook.com/daedalusdown/?fref=ts

Koud Serveren

Koud Serveren

(BPG Jac Klijn Mainstage 19:15 - 20:15)

Koud Serveren speelt voor de 7e maal op zijn eigen festival en ook voor de 7e keer met een andere bezetting. Zangeres Winnie verliet afgelopen jaar de Drunense formatie. Er werd druk gezocht naar een zangeres en die is gevonden: Wendy Bek is de naam van de zangeres die samen met Remco van Rooij het frontduo vormt. De band speelt covers zoals zij dat zelf graag willen, Koud Serveren laat zich niet beïnvloeden door meningen en hokjes maar doet zijn eigen ding op een wonderbaarlijk professionele wijze. Koud Serveren bestaat sinds 2009 en timmert dus als 9 koppige formatie met blazerssectie al geruime tijd aan de weg. Telkens weten zij een zaal of tent weer te verbazen met hun overweldigende enthousiasme en verrassende nummers om er een écht feest van te maken, eenmaal gezien is verslingerd zijn aan de kracht van Koud Serveren.


http://www.koudserveren.nl

Circle J

Circle J

(BPG Jac Klijn Mainstage 21:00 - 22:15)

Circle J is een nationaal bekende band die al ruim 15 jaar bestaat. Circle J speelt met folk doordrenkte punkmuziek sinds 2002. Circle J deelde het podium met o.a. Dropkick Murphys, The Levellers en The Real McKenzies en speelden in grote zalen als Tivoli, Paradiso, de Melkweg, 013, het Paard in Den Haag en de Oosterpoort In Groningen. Tevens speelde Circle J op o.a. Paaspop en Festival Mundial. Dit jaar dus op Koud Serveren Open Air als één van de absolute hoogtepunten van het festival.Leuk detail is nog dat we in deze professionele band de drunense drummer Thom Turkenburg herkennen die voor de 3e keer op het Koud Serveren open Air Podium staat, hij deed dit wel met 3 verschillende bands. Heftige muziek dus compleet met doedelzak, banjo, dwarsfluit en een hoog tempo.

http://www.circlej.nl/index.html
 

Canvas! Rockin' Hoempa!

Canvas! Rockin' Hoempa!

(BPG Jac Klijn Mainstage 22:45 - 00:15)

Dit jaar een echte feestband als afsluiter op Koud Serveren Open Air, CANVAS! Rockin’ Hoempa is inmiddels een gevestigde naam in de wereld van de feestbands. Geen standaard werk… nee! 100 nummers in 100 minuten! Dat is het concept....
CANVAS! Rockin Hoempa bracht de afgelopen jaren meerdere singles en een compleet album uit en stond meerdere keren op grote podia, zoals 013 Tilburg, Mezz Breda, Draai van de Kaai en vele grote KPJ Feesttenten zoals Udenhout Onder Zeil.
Uit de lange lijst met grote en bekende feesttent-hits werden de 100 beste nummers geselecteerd om deze vervolgens samen te vatten in een 100 minuten durende vette live show waarin wel deze nummers elkaar in sneltreinvaart op volgen. 100 nummers in 100 minuten!
Geen standaard covers of platgereden paden, nee… de beste stukken van deze nummers verwerkt in verrassende medleys aangevuld met verkleedpartijen, improvisatie, interactie met het publiek, eigen werk en de leukste bewerkingen van bekende melodieën. De muzikale chaos die vervolgens ontstaat laat zich het beste omschrijven als "Rockin' Hoempa" en zorgt zonder twijfel voor een fantastisch feest!
 

http://www.canvasrockinhoempa.nl