Koud Serveren Open Air, toegang gratis
Koud Serveren Open Air

De line-up van koud serveren open air 2018

Music'scool

(Mainstage 12:00 - 14:00)

Music'Scool heeft dit jaar een set van 2 uur ter beschikking gekregen om nieuwe talenten, leerlingen en startende bands te laten optreden op het grote hoofdpodium van Koud Serveren Open Air. Laat je verrassen en kom kijken tussen 12 en 2 uur naar wat misschien later wel de grote muzikanten en zanger, zangeressen van het land gaan worden.

After Chaos

After Chaos

(Mainstage 14:30 - 15:30)

After Chaos, een band uit het Brabantse Waalwijk met een ‘buitenlands’ tintje... Bestaande uit: Martin (bass guitar), Ferry (drums), Twan (guitar), René (lead guitar) en... sinds eind 2017 Stella (vocals).
Het repertoire wat After Chaos brengt is rock in brede zin! Altijd met een scherp randje, en vooral met een eigen ‘recept’... De nummers die gebracht worden zijn eigenlijk ‘vergeten’ nummers uit glorietijden, waarmee de ‘hey, dat is lang geleden’ reactie opgewekt wordt...!
After Chaos is te volgen via Facebook.
 

Edjahcation

Edjahcation

(Mainstage 16:00 - 17:00)

Edjahcation is een reggaeband met een eigen repertoire. De 6 mans formatie speelt nummers als Rumours, Conscious Man en Reggae Music. Ze maken reggae om het publiek te laten dansen, feesten en vrij te voelen maar  brengen soms ook een serieuze boodschap. De oplettende bezoeker zag deze band ook in 2017 op het buitenpodium, echter verregende het gehele optreden en daarom zijn ze dit jaar terug maar dan binnen in de tent om de temperatuur tot een hoogtepunt te laten stijgen. Jah Man!!!!

https://www.facebook.com/edjahcation.reggae/

nog niet bekend

(Mainstage 17:30 - 18:30)

nnb

Koud Serveren

Koud Serveren

(Mainstage 19:00 - 20:30)

Koud Serveren ontwikkelt zich razendsnel tot publiekstrekker en heeft met zijn brede repertoire de hele zaal al snel voor zich gewonnen. In 2018 stond Koud Serveren ook al op het Kaatsheuvelse pleinfestival op de zondagmiddag als publiekstrekker. Het gaat goed met de gastheren en vrouw van dit gezellige festival. Laat je anderhalf uur meeslepen met de meezingers en meedansers.


http://www.koudserveren.nl

Alides Hidding & Band

Alides Hidding & Band

(Mainstage 21:00 - 22:30)

Dit jaar een zal Alides Hidding en zijn band alle 40 plussers laten genieten van de jaren 80 Op Koud Serveren Open Air!

Met de band “Time Bandits” schoot Alides Hidding in de tachtiger jaren naar een grote hoogte in de popwereld. Deze nederlandse band liet nationaal en internationaal van zich horen. In 1981 scoorden de Time Bandits een grote danshit met “Live it Up”, dat zelfs op de eerste plaats van de Amerikaanse Dance Charts terechtkwam. In 1983 bereikt het nummer “I’m Specialized In You” de tweede plaats in de top 40. Het was een monsterhit met meer dan 90.000 verkochte exemplaren in Nederland en het vijfvoudige in Frankrijk. Ook de daarop volgende single “Listen To The Man With The Golden Voice” haalt de top 10.

In oktober 1983 haalt de single “I’m Only Shooting Love” de top 10. Ook internationaal breekt de band door. De single doet het goed in Frankrijk, Amerika en Australië. De Time Bandits vertrekken op tournee naar Australië en Nieuw-Zeeland. In 1984 bereikt de single “Reach Out” de top 40 en in 1985 werd een hit gescoord met “Endless Road”. Tussendoor vertrekt Alides naar de Verenigde Staten waar hij op uitnodiging van de zeer talentvolle Dan Hartman nummers gaat schrijven.

 

De band bestaat uit:

Alides Hidding, Marco van der Velden, Bart Boonen, Leon Groeneveld en Frans Damen.

Present Danger

Present Danger

(Mainstage 23:00 - 00:30)

Present Danger sluit dit jaar voor de derde keer het Koud Serveren Open Air festival af. Na 2 succesvolle shows op dit festival gaan we dit jaar voor scheepsrecht.

Present Danger speelt op Koud Serveren Open Air een mix van eigen nummers en de Metallica Tribute.

Met de start in 2005 is Present Danger in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde Metallica tributes van de Benelux en Duitsland. Present Danger weet onder leiding van gitaarvirtuoos en leadzanger Thijs de Jong een ongelooflijk hoog niveau te halen. Dit in combinatie met passie, nauwkeurige sounds en een sterke podiumpresentatie heeft de band zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en poppodia opgewerkt tot één van de toonaangevende acts in het tribute-circuit. Op 14 april staan ze op één van de podia in Silverdome voor de 2e editie van Silverdome Legends of Rock Festival 2018 EN voor de tweede keer was Present Danger één van de metalbands die op GRASPOP speelde in 2018.